Het lijkt een beetje vreemd om midden in de zomer op zoek te gaan naar fijne pantoffels. Maar het is eigenlijk het perfecte seizoen ervoor. Na een lange, warme dag ga je lekker even douchen en dan? Trek je je sokken aan? Dat is toch veel te warm? Je kunt dan beter kiezen voor fijne instappers. Kies voor de zomer pantoffels waar je heel gemakkelijk in en uit kunt stappen. Voor de winter kies je exemplaren die lekker blijven zitten. Ook als je met je benen omhoog op de bank voor de open haard zit. En als je écht slim bent, dan kies je heerlijke pantoffels die je ook nog eens goed kunt wassen.  Je bestelt deze exemplaren gewoon online. Kies uit de verschillende opties precies dat paar dat het best bij jou past.

Pantoffels in de zomer zijn een goed idee

Lekker warme voeten worden onderschat. Zeker in de zomer als je toch al het idee hebt dat je het continu te warm hebt. Maar als je voeten na een warme dag ineens koud zijn en niet gemakkelijk warm worden, dan ben je er mooi klaar mee. Zie ze dan maar eens op een fijne temperatuur te krijgen. Een paar pantoffels waar je gemakkelijk in en weer uit stapt is dan de ideale oplossing. Je kunt deze pantoffels ook gebruiken om even mee naar de garage, de schuur of de bijkeuken te lopen zonder koude voeten te krijgen.

Kies wasbare exemplaren, dat zal je beter bevallen

Draag jij je pantoffels ook graag aan je blote voeten, dan is het wel zo fijn als je exemplaren kiest die je kunt wassen. Door ze met regelmatig te wassen voorkom je dat ze vies gaan ruiken en dat ze op een gegeven moment van ellende uit elkaar vallen. Het is ook wel zo fijn voor je huisgenoten als je pantoffels lekker fris ruiken. Heb je een paar gekozen die je niet kunt wassen in de machine? Gebruik dan een speciale spray om ze lekker fris te houden.

Verzorg ook je voeten goed

Behalve voor je pantoffels moet je ook goed voor je voeten zorgen. Verwen ze zo af en toe met een voetenbadje of een bezoekje aan de pedicure. Haal een vijl langs je eelt en smeer je voeten in met een goede voetencrème. Zo blijven ze heerlijk zacht en ook nog eens goed om aan te zien. Een ander voordeel is dat je sokken, schoenen en pantoffels veel langer mooi blijven.