Als ondernemer wil je natuurlijk dat jouw bedrijf goed loopt en dat je producten of diensten goed worden verkocht. Vaak je zie bij beginnende ondernemers dat het niet meteen goed loopt. Dan kun je kiezen voor e-commerce marketing. Hier kun voor terecht bij Evoworks. Zij zijn een bedrijf wat zich helemaal focust op e-commerce marketing zodat jouw bedrijf bekender wordt en meer zal gaan verkopen. Een paar voorbeelden van deze online marketing zijn SEO, SEA en Web Analytics. Bij SEO wordt er gewerkt aan de vindbaarheid van jouw bedrijf op bijvoorbeeld google. SEO staat namelijk voor Search Engine Optimalisation, in het Nederlands Zoekmachine Optimalisatie. Dit zorgt ervoor dat als mensen op jouw bedrijfsnaam zoeken of op de producten van jouw webshop dat je beter vindbaar bent. 

Verschillende aanpakken

Zoals ik net heb gezegd zorgt SEO voor betere vindbaarheid op zoekmachines, maar dan heb je ook nog SEA. SEA staat voor Search Engine Advertising. Bij SEA worden er plekken ingekocht voor advertenties op zoekmachines zoals google. In deze gekochte plekken wordt er een advertentie geplaatst van jouw bedrijf die dan bovenaan komen te staan als er op wordt gezocht. Ook kun je bij Evoworks kiezen voor Web Analytics. Met Web Analytics zorgt Evoworks dat ze alle gegevens die jouw webshop verzamelt worden omgezet om in handige rapporten die dan alles vertellen over het gebruikt van jouw website. Zo geven ze aan waar de bezoekers vandaan komen, op welke pagina’s ze zijn geweest en waar ze de site weer verlaten. Omdat Evoworks zich alleen focust op e-commerce marketing weet je zeker dat er een team van professionals aan de slag gaat. Ze zullen altijd streven naar het beste voor jouw webshop of website zodat jij de maximale omzet eruit kan halen.

Werkwijze bij Evoworks

Als je er voor kiest om bij Evoworks aan de slag te gaan met e-commerce marketing zullen ze beginnen met een strategische kickoff. Dit houdt in dat ze alle informatie verzamelen van jouw bedrijf en en de markt waar je inzit. Met deze informatie zullen ze een strategie bedenken die het beste past bij jou. Deze strategie zullen ze voorleggen en dan in overleg zullen ze beginnen met het implementeren van deze e-commerce strategie. Ze zullen alle voortgang van deze aanpak met jou delen en vertellen wat er goed gaat en waar aan gewerkt moet worden. Daarna als alles is geregeld wordt de strategie geoptimaliseerd en zo nodig bijgesteld en is het proces klaar.